Perhepartio on alle kouluikäisille suunnattua partiotoimintaa,
jossa mukaan osallistuvat lapset yhdessä huoltajan kanssa, aina huoltajan vastuulla.

Perhepartio on leppoisaa, luonnonläheistä ja leikinomaista. Sen tarkoituksena on sytyttää lapsille kipinä retkeilyyn, luonnossa liikkumiseen ja partioon. Tavoitteena on, että kaikki perhepartiolaiset jatkaisivat sudenpennuiksi. Lisäksi yritämme innostaa aikuisiakin mukaan muuhunkin lippukunnan toimintaan.

Perhepartiolaiset toimivat oman toimintasuunnitelmansa mukaisesti noin kerran kuukaudessa. Jokainen perhe järjestää vuorotellen partiokerran. Partiokerran järjestämiseen perheet saavat tarvittaessa apua ja ideoita perhepartion ohjaajalta,
mutta itse toteutus jää perheelle. Toiminnassa on mukana pitkän partiotaustan omaava partionjohtaja tukemassa toimintaa ja myös lippukunta Partio-Unnukka on taustatukena.

Perhepartiolaiset osallistuvat myös koko lippukunnan yhteisiin tapahtumiin, kuten leireille mikäli se tapahtuman luonteeseen sopii.

Uutiset ja tapahtumat

Tunnus

Perhepartiolaiset kantavat tunnuksenaan perhepartiolaisten omaa Oravahuivia.

Toimintamaksut

Lippukunnan perhepartiolaiset suorittavat vuosittain vuosikokouksen määräämän toimintamaksun 10 €/vuosi. Lisäksi 4-6 vuotiaat maksavat Suomen Partiolaisten III-luokan jäsenmaksun 12,25 €/vuosi ja heillä on tällöin voimassa partiovakuutus. 0-3 vuotialla on voimassa partiovakuutus, mikäli heidän vanhempi on Suomen Partiolaisten jäsen. Suosittelemmekin Suomen Partiolaisten jäsenyyttä kaikille vanhemmille. Mikäli partiossa tulee isompia pääsymaksuja, retkiä tai leirejä, tulee kustannukset perheelle itselle maksettavaksi. Maksuista ilmoitetaan etukäteen.

Mukaan voi tulla milloin vain! Otathan yhteyttä!

Reeta
0407159568 (yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä)
reeta.retrika(at)gmail.com