Lippukunnan historiaa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin quis eleifend dui. Mauris vulputate blandit nisl ac tempus. Vivamus consequat nec velit in lobortis. Donec a turpis et urna porta iaculis. Nam fermentum metus nec nibh pellentesque pulvinar. Aliquam imperdiet elementum rutrum. Maecenas in gravida odio, at tempor ipsum.

Kolot ja kämpät

Sampola

Rehnströminkatu 8, 78250 Varkaus

Sampola toimii ryhmien viikoittaisena kokoontumistilana. Lisäksi Sampolassa ja kauniissa luonnonsuojelualueen pihapiirissä järjestetään lippukuntamme pienet ja jotkin hieman suuremmatkin tapahtumat. Pihapiiristä löytyy niin ämmänkosken kuohuja, luontopolkua kuin suuri rinteeseen rakennettu nuotiopaikkakin.

Sampolan varustusta päivitettiin ahkeran käytön (ja suuren sähkölaskun) vuoksi tälle päivälle ilmalämpöpumpun merkeissä. Päivityksestä seurasi, että Sampolamme on mukavan lämmin ja viileä aina oikeaan aikaan! Viikoittaiset siivousvuorot pitävät huolen rakkaasta kolostamme.

Lue lisää > (linkki historianhavinaa osioon)

Leiriniemi

Leiriniemi, entinen Oinonniemi, on Partio-Unnukan oma niemi Leppävirralla, Unnukka-järven rannalla.

Leiriniemessä on päärakennus, jossa on keittiön lisäksi kaksi eri majoitushuonetta sekä varasto.

Pihapiiristä löytyvät myös rantasauna pienellä nukkumatilalla sekä hiljalleen valmistuva laavu.

Leiriniemessä kauan aikaa sitten sijainneesta tiilitehtaasta, on vieläkin havaittavissa jälkiä niin metsässä kuin järvessäkin.

Vaikka Leiriniemen maasto on yhä ihanteellinen leirille ja retkille, on päärakennuksen aika tulossa päätökseen. Tavoittenamme onkin hankkia Leiriniemeen uusi, entistäkin toimivampi päärakennus tulevien vuosien aikana budjetin sallimissa rajoissa ja aikataulussa.

Ajo-ohjeet yleisimmille leiripaikoille (Enson kämppä ja Leiriniemi) löydät liitteistä